Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g840g202kcal15.1g25.2g4.2g16g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g255g61kcal4.6g7.6g1.3g4.8g
Sipuli (kuorittu)109g30kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl182g155kcal2.5g8g12.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g132kcal0.1g0.1g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g3328kcal85.6g183g250g64.2g
Valittu annoskoko2580g1664kcal42.8g91.5g125g32.1g
Annoskoko puolitettuna1290g832kcal21.4g45.8g62.5g16.1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351