Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g980g235kcal17.6g29.4g4.9g18.6g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Tilli, tuore 140g42kcal5.2g1.3g1.1g2.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl700g595kcal9.8g30.8g49g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos70g504kcal0.3g0.3g56g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g297g71kcal5.3g8.9g1.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Tilli, tuore 42g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl212g180kcal3g9.3g14.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos21g154kcal0.1g0.1g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g3883kcal100.2g213.6g291.6g74.6g
Valittu annoskoko3010g1942kcal50.1g106.8g145.8g37.3g
Annoskoko puolitettuna1505g971kcal25.1g53.4g72.9g18.7g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351