Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g105g25kcal1.9g3.1g0.5g2g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1g3.3g5.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g32g7.6kcal0.6g1g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tilli, tuore 4.5g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl23g19kcal0.3g1g1.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g416kcal10.8g22.8g31g8g
Valittu annoskoko322g208kcal5.4g11.4g15.5g4g
Annoskoko puolitettuna161g104kcal2.7g5.7g7.8g2g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351