Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1120g269kcal20.2g33.6g5.6g21.3g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g576kcal0.4g0.4g64g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g340g82kcal6.1g10.2g1.7g6.5g
Sipuli (kuorittu)146g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Tilli, tuore 48g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl242g206kcal3.4g10.7g17g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos24g176kcal0.1g0.1g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g4438kcal114.4g244g333.6g85.8g
Valittu annoskoko3440g2219kcal57.2g122g166.8g42.9g
Annoskoko puolitettuna1720g1110kcal28.6g61g83.4g21.5g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351