Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1260g302kcal22.7g37.8g6.3g23.9g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Tilli, tuore 180g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl900g765kcal12.6g39.6g63g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos90g648kcal0.4g0.4g72g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g382g92kcal6.9g11.5g1.9g7.3g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Tilli, tuore 54g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl273g232kcal3.8g12g19.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos27g198kcal0.1g0.1g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g4993kcal128.4g274.6g375g96.2g
Valittu annoskoko3870g2497kcal64.2g137.3g187.5g48.1g
Annoskoko puolitettuna1935g1248kcal32.1g68.7g93.8g24.1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351