Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g140g34kcal2.5g4.2g0.7g2.7g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0g0g8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g42g10kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl30g26kcal0.4g1.3g2.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g555kcal14g30.6g41.4g10.6g
Valittu annoskoko430g278kcal7g15.3g20.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna215g139kcal3.5g7.7g10.4g2.7g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351