Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1400g336kcal25.2g42g7g26.6g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1000g850kcal14g44g70g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos100g720kcal0.5g0.5g80g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g425g102kcal7.6g12.7g2.1g8.1g
Sipuli (kuorittu)182g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Tilli, tuore 61g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl303g258kcal4.2g13.3g21.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos31g220kcal0.2g0.2g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g5548kcal143g305g416.8g107g
Valittu annoskoko4300g2774kcal71.5g152.5g208.4g53.5g
Annoskoko puolitettuna2150g1387kcal35.8g76.3g104.2g26.8g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351