Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g175g42kcal3.1g5.2g0.9g3.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.7g5.5g8.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g53g13kcal1g1.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tilli, tuore 7.6g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g693kcal17.8g38.2g52g13.4g
Valittu annoskoko538g347kcal8.9g19.1g26g6.7g
Annoskoko puolitettuna269g173kcal4.5g9.6g13g3.4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351