Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g210g50kcal3.8g6.3g1g4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g64g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl45g39kcal0.6g2g3.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.6g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g832kcal21.4g45.8g62.6g16g
Valittu annoskoko645g416kcal10.7g22.9g31.3g8g
Annoskoko puolitettuna323g208kcal5.4g11.5g15.7g4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351