Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g245g59kcal4.4g7.3g1.2g4.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.4g7.7g12.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g74g18kcal1.3g2.2g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl53g45kcal0.7g2.3g3.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g971kcal24.8g53g73g18.6g
Valittu annoskoko753g485kcal12.4g26.5g36.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna376g243kcal6.2g13.3g18.3g4.7g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.5g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351