Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g280g67kcal5g8.4g1.4g5.3g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g85g20kcal1.5g2.5g0.4g1.6g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl61g52kcal0.8g2.7g4.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.1g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g1110kcal28.4g61g83.2g21.2g
Valittu annoskoko860g555kcal14.2g30.5g41.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna430g277kcal7.1g15.3g20.8g5.3g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351