Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g315g76kcal5.7g9.4g1.6g6g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.1g9.9g15.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g96g23kcal1.7g2.9g0.5g1.8g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tilli, tuore 14g4.1kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl68g58kcal1g3g4.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.9g49kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g1248kcal32.2g68.6g94g24g
Valittu annoskoko968g624kcal16.1g34.3g47g12g
Annoskoko puolitettuna484g312kcal8.1g17.2g23.5g6g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351