Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g50g53kcal3g7.5g1.3g8.3g
Sokeri 43g175kcal0g43g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g90g414kcal0.5g0.5g45.9g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g5g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1721g3360kcal76.2g425.6g142.4g37.6g
Valittu annoskoko861g1680kcal38.1g212.8g71.2g18.8g
Annoskoko puolitettuna430g840kcal19.1g106.4g35.6g9.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520