Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g449g898kcal62.9g9.4g67.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g374g225kcal3.7g16.8g15g2.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Tilli mauste3.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g7.5g4.9kcal0.6g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2004g2537kcal135.2g56g194.6g4.4g
Valittu annoskoko1002g1269kcal67.6g28g97.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna501g634kcal33.8g14g48.7g1.1g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565