Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g524g1048kcal73.3g11g78.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g437g262kcal4.4g19.6g17.5g2.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g157kcal0g0g17.5g0g
Tilli mauste4.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g8.7g5.7kcal0.7g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.7g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2338g2960kcal157.6g65.4g227.4g5.2g
Valittu annoskoko1169g1480kcal78.8g32.7g113.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna585g740kcal39.4g16.4g56.9g1.3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565