Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g674g1347kcal94.3g14.1g101g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g561g337kcal5.6g25.3g22.4g3.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g22g202kcal0g0g22.4g0g
Tilli mauste5.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g11g7.3kcal0.8g1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.2g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3006g3806kcal202.4g84.2g292g6.8g
Valittu annoskoko1503g1903kcal101.2g42.1g146g3.4g
Annoskoko puolitettuna751g952kcal50.6g21.1g73g1.7g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565