Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g75g150kcal10.5g1.6g11.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g62g37kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g423kcal22.4g9.4g32.4g0.8g
Valittu annoskoko167g211kcal11.2g4.7g16.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g106kcal5.6g2.4g8.1g0.2g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565