Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g748g1497kcal104.8g15.7g112.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g624g374kcal6.2g28.1g24.9g3.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g25g225kcal0g0g24.9g0g
Tilli mauste6.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g13g8.1kcal0.9g1.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 249g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3340g4229kcal225g93.6g324.4g7.4g
Valittu annoskoko1670g2114kcal112.5g46.8g162.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna835g1057kcal56.3g23.4g81.1g1.9g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565