Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g150g300kcal21g3.2g22.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Tilli mauste1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g848kcal45.2g18.8g65g1.6g
Valittu annoskoko335g424kcal22.6g9.4g32.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna167g212kcal11.3g4.7g16.3g0.4g
Arvot/100g100g127kcal6.8g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565