Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g225g449kcal31.4g4.7g33.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g187g112kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Tilli mauste1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.7g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1002g1268kcal67.6g27.8g97.4g2.2g
Valittu annoskoko501g634kcal33.8g13.9g48.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna251g317kcal16.9g7g24.4g0.6g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565