Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g299g599kcal41.9g6.3g44.9g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g249g150kcal2.5g11.2g10g1.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Tilli mauste2.5g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1336g1692kcal90g37.2g129.8g3g
Valittu annoskoko668g846kcal45g18.6g64.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna334g423kcal22.5g9.3g32.5g0.8g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565