Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g374g748kcal52.4g7.9g56.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g312g187kcal3.1g14g12.5g1.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g112kcal0g0g12.5g0g
Tilli mauste3.1g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g6.2g4.1kcal0.5g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g2114kcal112.4g46.8g162.2g3.8g
Valittu annoskoko835g1057kcal56.2g23.4g81.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna418g529kcal28.1g11.7g40.6g1g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565