Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)150g520kcal31.5g1.5g43.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]100g330kcal27g0g24g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g390g133kcal5.5g23.4g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1114kcal33.1g227.3g3.9g11.4g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal4.9g4.4g0.7g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g4317kcal204.4g522g148.4g24.6g
Valittu annoskoko1386g2159kcal102.2g261g74.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna693g1079kcal51.1g130.5g37.1g6.2g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744