Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)175g607kcal36.7g1.7g50.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]117g385kcal31.5g0g28g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g455g155kcal6.4g27.3g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 466g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 379g1300kcal38.6g265.2g4.5g13.3g
Kuivahiiva, annos 11g13g46kcal5.8g5.1g0.8g0g
Oregano, kuivattu 2.3g7.1kcal0.3g0.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3234g5037kcal238.6g609g173g28.6g
Valittu annoskoko1617g2518kcal119.3g304.5g86.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna809g1259kcal59.7g152.3g43.3g7.2g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744