Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)200g694kcal42g2g58g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]133g440kcal36g0g32g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g520g177kcal7.3g31.2g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 433g1486kcal44.1g303.1g5.2g15.2g
Kuivahiiva, annos 11g15g53kcal6.6g5.9g0.9g0g
Oregano, kuivattu 2.7g8.1kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g5756kcal272.6g696.2g198g32.6g
Valittu annoskoko1848g2878kcal136.3g348.1g99g16.3g
Annoskoko puolitettuna924g1439kcal68.2g174.1g49.5g8.2g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744