Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)225g780kcal47.2g2.2g65.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]150g495kcal40.5g0g36g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g585g199kcal8.2g35.1g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 487g1672kcal49.6g341g5.8g17.1g
Kuivahiiva, annos 11g17g59kcal7.4g6.6g1g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g6476kcal306.4g783g222.4g36.8g
Valittu annoskoko2079g3238kcal153.2g391.5g111.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna1040g1619kcal76.6g195.8g55.6g9.2g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744