Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)25g87kcal5.2g0.2g7.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]17g55kcal4.5g0g4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g65g22kcal0.9g3.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.6g1.9g
Kuivahiiva, annos 11g1.8g6.6kcal0.8g0.7g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g720kcal33.8g87g24.4g4g
Valittu annoskoko231g360kcal16.9g43.5g12.2g2g
Annoskoko puolitettuna116g180kcal8.5g21.8g6.1g1g
Arvot/100g100g156kcal7.3g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744