Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)250g867kcal52.5g2.5g72.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]167g550kcal45g0g40g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g650g221kcal9.1g39g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 541g1857kcal55.2g378.9g6.5g18.9g
Kuivahiiva, annos 11g18g66kcal8.2g7.3g1.1g0g
Oregano, kuivattu 3.3g10kcal0.4g0.7g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g7195kcal340.8g870.2g247g40.6g
Valittu annoskoko2310g3598kcal170.4g435.1g123.5g20.3g
Annoskoko puolitettuna1155g1799kcal85.2g217.6g61.8g10.2g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744