Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)300g1041kcal63g3g87g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]200g660kcal54g0g48g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g780g265kcal10.9g46.8g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5548g8641kcal408.8g1045g296.8g49g
Valittu annoskoko2774g4320kcal204.4g522.5g148.4g24.5g
Annoskoko puolitettuna1387g2160kcal102.2g261.3g74.2g12.3g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744