Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)50g173kcal10.5g0.5g14.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]33g110kcal9g0g8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g130g44kcal1.8g7.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.8g1.3g3.8g
Kuivahiiva, annos 11g3.7g13kcal1.6g1.5g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1439kcal68g174g49.4g8.2g
Valittu annoskoko462g720kcal34g87g24.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna231g360kcal17g43.5g12.4g2.1g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744