Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)75g260kcal15.8g0.8g21.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]50g165kcal13.5g0g12g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g195g66kcal2.7g11.7g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1387g2160kcal102.4g261.4g74.4g12.2g
Valittu annoskoko694g1080kcal51.2g130.7g37.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna347g540kcal25.6g65.4g18.6g3.1g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744