Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)100g347kcal21g1g29g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]67g220kcal18g0g16g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g260g88kcal3.6g15.6g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g743kcal22.1g151.6g2.6g7.6g
Kuivahiiva, annos 11g7.3g26kcal3.3g2.9g0.4g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4.1kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g2878kcal136.2g348.2g98.8g16.4g
Valittu annoskoko924g1439kcal68.1g174.1g49.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna462g720kcal34.1g87.1g24.7g4.1g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744