Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa
3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%
aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja
tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.
Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.
Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaaElviira