Jauheliharisotto
Raaka-aineet:
- 2 rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl pitkäriisiä
- 5-6 dl lihalientä (tai vettä
+ 1 lihaliemikuutio)
- 200 g herne-maissi-paprika-
sekoitusta
Valmistus:
1.Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.
2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.
3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.
4.Lisää pakastevihannekset.
5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa
Miksuk