Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliharisotto

Raaka-aineet:

- 2 rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl pitkäriisiä
- 5-6 dl lihalientä (tai vettä
+ 1 lihaliemikuutio)
- 200 g herne-maissi-paprika-
sekoitusta

Valmistus:

1.Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Miksuk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Täysjyväriisi 170g569kcal10.3g121.3g1.2g12.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 10g29kcal1.1g1.5g2.1g0.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 200g206kcal6.9g36g2.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2824g3518kcal192.2g329.6g148g42.8g
Valittu annoskoko1412g1759kcal96.1g164.8g74g21.4g
Annoskoko puolitettuna706g879kcal48.1g82.4g37g10.7g
Arvot/100g100g125kcal6.8g11.7g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139316