Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g350g84kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Dijonsinappi, Maille, Original20g14kcal0.8g1.6g0.6g0.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g4kcal0g1.3g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g708kcal11.8g33.6g56.8g16.6g
Valittu annoskoko465g354kcal5.9g16.8g28.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna233g177kcal3g8.4g14.2g4.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318