Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sveitsiläinen maalaisleipä

Liuota hiiva veteen, lisää ruisjauhot ja 6 dl vehnäjauhoja.

Kohota tunti.

Lisää suola, öljy ja 3 dl vehnäjauhoja.

Kohota tunti.

Vaivaa loput jauhot taikinaan ja leivo noin 40 cm pitkäksi leiväksi.

Kohota 30 min. Tee viiltoja leivän pintaan, voitele vedellä ja paista uunin alaosassa 275 astetta 15 min, 200 astetta toiset 15 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Vauva176
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g400g1220kcal38.8g245.2g8g58g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g7478kcal216.6g1401g91.8g165g
Valittu annoskoko1610g3739kcal108.3g700.5g45.9g82.5g
Annoskoko puolitettuna805g1870kcal54.2g350.3g23g41.3g
Arvot/100g100g232kcal6.7g43.5g2.9g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139580