Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 450g130kcal4.5g20.7g1.4g8.1g
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g558kcal25g91.2g5.4g42g
Valittu annoskoko1600g279kcal12.5g45.6g2.7g21g
Annoskoko puolitettuna800g139kcal6.3g22.8g1.4g10.5g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612