Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Namikanasalaatti

Leikkele sipuli, salaatti, kurkku ja kirsikkatomaatit kulhoon.

Laita Creme Bonjour Valkosipuli & Yrtti -salaattijuusto näiden päälle.

Paista maustamaton kanafilee, laita se juuston päälle jotta sen lämpö sulattaa juuston.

Purista puolikkaasta sitruunasta mehut vielä mukaan, sekoita ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Morbanth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g250g63kcal0g0g0g0g
Kurkku 200g22kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli125g375kcal4.6g5.6g37.5g0.1g
Kanafileesuikale (Atria), annos 150g300g450kcal48g9g21g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g1946kcal111.8g58.6g119.2g11.8g
Valittu annoskoko1175g973kcal55.9g29.3g59.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna588g487kcal28g14.7g29.8g3g
Arvot/100g100g83kcal4.8g2.5g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139642