Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali900g190kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5260g4275kcal334.8g105.4g277.4g54.6g
Valittu annoskoko2630g2137kcal167.4g52.7g138.7g27.3g
Annoskoko puolitettuna1315g1069kcal83.7g26.4g69.4g13.7g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704