Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Papu valkoinen, keitetty 400g430kcal33.7g56g1.4g28g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 200g637kcal48.8g91.4g3.8g17.8g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)40g57kcal1.6g3.5g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5570g3232kcal189.6g425.2g53.4g133.4g
Valittu annoskoko2785g1616kcal94.8g212.6g26.7g66.7g
Annoskoko puolitettuna1393g808kcal47.4g106.3g13.4g33.4g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829