Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Vihreitä papuja,pakaste400g120kcal8g18g2g9.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Feta Patros 200 g200g476kcal32.1g1.4g38g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g270kcal0g0g30g0g
Chili paprika punainen24g10kcal0.5g2.2g0g0g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3676g2305kcal104.2g120.8g148g50g
Valittu annoskoko1838g1153kcal52.1g60.4g74g25g
Annoskoko puolitettuna919g576kcal26.1g30.2g37g12.5g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139939