Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Vihreitä papuja,pakaste100g30kcal2g4.5g0.5g2.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Feta Patros 200 g50g119kcal8g0.4g9.5g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Chili paprika punainen6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g577kcal26g30.2g37g12.8g
Valittu annoskoko460g289kcal13g15.1g18.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna230g144kcal6.5g7.6g9.3g3.2g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139939