Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 83g104kcal17.5g0g3.7g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g110kcal0.7g1g11.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g462kcal37g3.4g33.4g0.2g
Valittu annoskoko129g231kcal18.5g1.7g16.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g115kcal9.3g0.9g8.4g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g12.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061