Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 831g1040kcal174.5g0g37.4g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 333g1098kcal6.6g10g116.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g25g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g4613kcal368.8g34.2g335.4g3.6g
Valittu annoskoko1290g2307kcal184.4g17.1g167.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna645g1153kcal92.2g8.6g83.9g0.9g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061