Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 997g1248kcal209.5g0g44.9g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 399g1317kcal8g12g139.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g22kcal2.2g2.8g0.1g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g5536kcal442.6g41g402.2g4.4g
Valittu annoskoko1548g2768kcal221.3g20.5g201.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna774g1384kcal110.7g10.3g100.6g1.1g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061