Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1000g1251kcal210g0g45g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.3g2.9g0.2g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3104g5550kcal444g41.2g403.6g4.4g
Valittu annoskoko1552g2775kcal222g20.6g201.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna776g1388kcal111g10.3g100.9g1.1g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061