Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1164g1456kcal244.4g0g52.4g0g
Sipuli 116g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 466g1537kcal9.3g14g162.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g35g26kcal2.6g3.3g0.2g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Voi 23g169kcal0.3g0.1g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g6459kcal516.8g47.8g469.4g5.2g
Valittu annoskoko1806g3229kcal258.4g23.9g234.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna903g1615kcal129.2g12g117.4g1.3g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061