Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 125g156kcal26.3g0g5.6g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g694kcal55.6g5.2g50.2g0.6g
Valittu annoskoko194g347kcal27.8g2.6g25.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna97g174kcal13.9g1.3g12.6g0.2g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g12.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061