Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1330g1664kcal279.3g0g59.8g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 532g1756kcal10.6g16g186.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g40g30kcal3g3.8g0.2g0g
Mustapippuri 2.7g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Voi 27g193kcal0.3g0.1g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g7381kcal590.4g54.6g536.4g6g
Valittu annoskoko2064g3691kcal295.2g27.3g268.2g3g
Annoskoko puolitettuna1032g1845kcal147.6g13.7g134.1g1.5g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061