Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 166g208kcal34.9g0g7.5g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g220kcal1.3g2g23.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g922kcal73.6g6.8g67g0.8g
Valittu annoskoko258g461kcal36.8g3.4g33.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna129g231kcal18.4g1.7g16.8g0.2g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061